Fiul actorului Gary Sinise, cunoscut pentru rolul din "Forrest Gump" a murit la 33 de ani

Data publicării:
Forrest Gump, Forrest Gump
Gary Sinise în "Forrest Gump". Sursa foto: Profimedia Image

Actorul Gary Sinise a anunțat moartea fiului său de 33 de ani, Mac, care s-a luptat cu "o formă rară de cancer", informează BBC.

Gary Sinise, faimos pentru rolurile interpretate în filmele "Forrest Gump", "Of mice and men" și "Apollo 13" sau în serialul "CSI", a dezvăluit că fiul său a murit pe 5 ianuarie, la cinci ani de la diagnostic. Actorul s-a declarat "binecuvântat, norocos și mândru" să fie tatăl lui Mac.

McCanna Anthony Sinise a fost diagnosticat cu Chordoma, o formă rară de cancer, în august 2018, la doar două luni după ce soția lui a fost diagnsticată cu cancer mamar. Boala soției sale a intrat în remisie după tratament, în timp ce cancerul lui Mac s-a extins treptat, a anunțat Gary Sinise.

"Ca părinte, este atât de greu să pierzi un copil. Sunt alături de toți cei care au trecut printr-o pierdere similară și de oricine care a pierdut pe cineva drag", a scris actorul în declarația publicată pe siteul fundației sale.

Gary Sinise a interpretat rolul locotententului Dan Taylor în filmul premiat cu Oscar "Forrest Gump" din 1994, alături de Tom Hanks.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri