Sam Asghari face primele declarații despre divorțul de Britney Spears, după ce presa a scris că va contesta contractul prenupțial

Data actualizării: Data publicării:
Britney Spears and fiancŽ Sam Asghari enjoy a romantic lunch date in the San Fernando Valley on a scorching hot day in LAŐs San Fernando Valley
Sursa foto: Profimedia Images

Sam Asghari a negat că va contesta acordul prenupţial pe care îl are cu Britney Spears, după ce a depus cererea de divorţ după 14 luni de căsnicie, scrie The Guardian.

Modelul şi antrenorul de fitness a recunoscut, într-o declaraţie postată online joi, că solicitarea de intimitate „pare ridicolă”, dar a cerut presei să fie „amabilă şi grijulie”.

Într-o declaraţie distribuită pe Instagram, Asghari a scris: „După şase ani de dragoste şi angajament unul faţă de celălalt, eu şi soţia mea am decis să ne încheiem călătoria împreună. Ne vom păstra dragostea şi respectul pe care îl avem unul pentru celălalt şi îi doresc tot ce e mai bun pentru ea întotdeauna”.

Documentele depuse miercuri la un tribunal din Los Angeles au invocat „diferenţe ireconciliabile” pentru divorţ şi au precizat că cei doi s-au separat în urmă cu aproape trei săptămâni, scrie News.ro

În documentele depuse se precizează că Asghari intenţionează să obţină sprijin financiar de la Spears şi să o pună pe aceasta să îi plătească avocaţii. Valoarea bunurilor lui Spears şi ale lui Asghari, precum şi a celor pe care le deţin împreună, nu a fost încă stabilită, potrivit documentelor.

Într-o declaraţie separată emisă joi pentru The Hollywood Reporter, un reprezentant al lui Asghari a negat afirmaţiile făcute de tabloide, potrivit cărora acesta ar fi ameninţat că va face publice materiale jenante nespecificate despre Spears dacă nu se vor face concesii în contractul lor prenupţial.

„Există multe afirmaţii potrivit cărora Sam Asghari contestă contractul prenupţial şi ameninţă că o va exploata pe fosta sa soţie cu videoclipuri”, a declarat reprezentantul lui Asghari, Brandon Cohen. „Cu toate acestea, toate aceste afirmaţii sunt false, deoarece nicio intenţie negativă nu a fost vreodată îndreptată către ea şi nici nu va fi vreodată. Sam a susţinut-o şi o va susţine întotdeauna”.

Spears nu a abordat public despărţirea, dar a postat miercuri pe Instagram, spunându-le fanilor că „va cumpăra un cal în curând”.

Cuplul s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii pline de vedete la casa cântăreţei din Thousand Oaks, California, în iunie 2022, la care au participat celebrităţi precum Madonna, Selena Gomez, Drew Barrymore şi Paris Hilton.

Cei doi s-au întâlnit pe platoul de filmare al unui videoclip în 2016 având o relaţie mai mulţi ani, în timp ce Spears a rămas sub tutela administrată de tatăl ei. Ea a citat dorinţa sa de a se căsători cu Asghari printre motivele pentru care dorea să se pună capăt tutelei, care, potrivit ei, o împiedica. Cei doi şi-au anunţat logodna în septembrie 2021, când a devenit clar că ea va fi eliberată de sub tutela, care s-a încheiat în luna noiembrie a aceluiaşi an.

Căsătoria lor a fost prima pentru Asghari, în vârstă de 29 de ani, şi a treia pentru Spears, în vârstă de 41 de ani. Ea s-a căsătorit cu Kevin Federline, cu care are doi copii - Sean şi Jayden - în 2004 şi a divorţat de acesta în 2007. Ea a mai fost căsătorită cu prietenul din copilărie Jason Alexander în 2004, dar a fost anulată după doar 55 de ore.

Alexander a fost condamnat pentru violare de domiciliu şi lovire, după ce s-a prezentat neinvitat la nunta cântăreţei cu Asghari şi a refuzat să plece.

Cartea de memorii a lui Spears, „The Woman in Me”, va fi lansată în octombrie.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri