Britney Spears critică presa „stupidă” pentru știrile despre cartea ei de memorii: „Nu-mi plac titlurile pe care le citesc”

Data actualizării: Data publicării:
britney spears și justin timberlake
Foto: Britney Spears și Justin Timberlake / Sursa foto: Profimedia Images

Britney Spears a criticat presa care a scris despre cartea ei de memorii care va apărea în curând, spunând că e „stupidă” și „prostănacă”. Artista a spus că nu-i plac titlurile pe care le citește și că scopul ei nu a fost să jignească pe nimeni, notează The Guardian.

Cartea de memorii a cântăreței, „The Woman in Me”, va fi lansată pe 24 octombrie, iar acoperirea mass-media pre-lansare a evidențiat unele dintre cele mai mari dezvăluiri ale cărții, inclusiv detaliile relației ei cu Justin Timberlake și tutelă.

„Scopul cărții mele nu a fost să jignească pe nimeni, sub nicio formă!”, a scis Spears într-o declarație distribuită pe rețelele de socializare.

„Aceea eram eu atunci... asta este în trecut! Nu-mi plac titlurile pe care le citesc... tocmai de aceea am renunțat la afacere acum patru ani! Cea mai mare parte a cărții este de acum 20 de ani... Am trecut mai departe și este o cale curată, frumoasă de atunci încoace! Și sunt aici pentru a o menține așa pentru tot restul vieții mele!”, a scris artista.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Britney a mai spus că și dacă unii oameni au fost ofensați, cartea a închis câteva capitole pentru ea, pentru a merge cu bine mai departe. De asemenea, artista își dorește să ajute oamenii cu această caret, mai ales pe cei care „se simt singuri, ori sunt răniți sau neînțeleși”.

Primele indicii ale cărții, dintr-un fragment făcut public de revista People și dintr-o versiune timpurie văzută de New York Times, au dezvăluit detalii despre un avort pe care cântăreața l-a făcut în timp ce era într-o relație cu Justin Timberlake.

Artista a scris: „L-am iubit atât de mult pe Justin. M-am așteptat întotdeauna să avem o familie împreună într-o zi… Dacă ar fi fost după mine , nu aș fi făcut (avort) niciodată.”

Revista Time a publicat joi și o poveste despre amintirile lui Spears despre aventura cu actorul Colin Farrell, referindu-se la aceasta drept „o ceartă de două săptămâni”, deoarece cei doi erau „unul călare pe celălalt atât de pasional, încât era ca și cum am fi într-o luptă de stradă”.

Spears a obținut 15 milioane de dolari de la Gallery Books, o editură a lui Simon & Schuster, care a achiziționat memoriile într-un război al licitațiilor.

„The Woman in Me” va fi lansată pe 24 octombrie, iar varianta audio este interpretată de actrița nominalizată la Oscar, Michelle Williams.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri