Video&Foto Câine sau pisică? Animăluțul care a stârnit valuri pe internet

Data actualizării: Data publicării:
dui

Dacă de obicei iubitorii de animale se împart între „iubitori de câini” și „iubitori de pisici”, noua vedetă a internetului poate satisface ambele grupuri. Imaginile postate de stăpânii câinelui pe rețelele de socializare au devenit rapid virale, mulți „suspectându-l” pe micuț că este înrudit cu o pisică.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Dúi, noua senzație de pe internet, trăiește în Hanoi, Vietnam, și este un cățeluș de doar 2 luni și jumătate care seamănă foarte mult cu o pisică, datorită blăniței scurte și a urechilor mici pe care le ține ridicate.

Într-o galerie foto publicată de boredpanda.com, cățelușul în vârstă de doar 10 săptămâni Dúi, al cărui nume se traduce „raton”, își arată partea jucăușă, alergând vesel alături de alți căței.

caine 6
caine 6

Foto: Facebook

Stăpânii cățelușului îi contrazic pe cei care au glumit că animalul este înrudit cu o pisică din rasa British Shorthair și au dezvăluit pentru Metro.co.uk că Dúi este un metiș care provine din împerecherea unui câine cu rasă specifică din Vietnam și cu câine cu picioare scurte. „Însă, cred că are și o mutație genetică. L-am cumpărat dintr-o provincie din Vietnam,” a povestit Tuan, stăpânul animalului.

Redactor: A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri