Imagini greu de privit la Zoo Reşiţa, unde animalele sunt ţinute în condiţii de coşmar

Data actualizării: Data publicării:
zoo resita

Imagini greu de privit cu animalele de la Grădina Zoologică din Reşiţa au fost făcute publice pe Facebook de o tânără din oraş. Postarea ei a stârnit indignare printre internauţi care s-au întrebat ce fac autorităţile în astfel de cazuri.

UPDATE 16.00. Robert Chioveanu, seful ANSVSA, a trimis echipe ale DSV din judeţ în control la grădina zoologică din Reşiţa. Dacă se vor constata nereguli, grădina va fi închisă şi animalele relocate.


Tânăra a postat imaginile ieri, după o vizită la Zoo.

Ea a rămas îngrozită după ce a văzut condiţiile în care sunt ţinute animalele de la grădina zoologică, dar şi cum arată unele dintre ele.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Unele sunt numai piele şi os şi sunt ţinute în mizerie, deşi arată a fi rănite sau bolnave.

„Cam așa sunt tratate animalele la grădina zoologică din Reșița…acestea sunt câteva dintre fotografiile pe care am reușit să le fac. Am rămas pur și simplu șocată. Țin să precizez și faptul că majoritatea animalelor sunt bolnave și rănite”, se arată în postarea de pe Facebook a Adinei Negoiţă.

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri