Un bărbat a murit după ce a fost sugrumat de propriul animal de companie, un Boa Constrictor de 5 metri

Data actualizării: Data publicării:
Boa Constrictor
Boa Constrictor FOTO: Getty Images

Un bărbat din Pennsylvania, SUA, care a fost sugrumat de animalul său de companie înainte ca poliția să-l ucidă, a murit la spital, au anunțat autoritățile.

Elliot Senseman, de 27 de ani, din Upper Macungie Township, a murit la Spitalul Lehigh Valley din Cedar Crest duminică, din cauza unor leziuni cerebrale apărute prin asfixiere, potrivit USA Today.

„Un șarpe din specia Boa Constrictor, de peste 5 metri lungime, s-a încolăcit în jurul gâtului domnului Senseman, provocând astfel leziuni anoxice ale creierului (lipsa totală de oxigen în creier)”, a precizat biroul de medicină legală.

Poliția a precizat pentru presa locală că șarpele era animalul de companie al bărbatului și că în casă au fost găsite alte câteva terarii pentru șerpi.

Ofițerii de la Departamentul de Poliție din Upper Macungie Township au fost solicitați să se deplaseze la locuința lui Elliot Senseman săptămâna trecută. L-au găsit pe acesta cu șarpele înfășurat în jurul gâtului, inconștient. Unul din ofițeri a împușcat șarpele în cap, pentru că reptila nu avea nicio intenție să-și elibereze stăpânul. Poliția a precizat că focul de armă a fost tras în momentul în care capul reptilei era la distanță de corpul lui Senseman.

Șarpele nu a murit imediat, dar polițiștii au putut să-l elibereze pe Senseman, care a fost dus la spital.

Anchetatorii nu cunosc circumstanțele atacului, pentru că nu există martori.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri