Doi pitoni uriași umblă de câteva zile prin Sydney, după ce fostul iubit al stăpânei lor i-a aruncat în stradă, la nervi

Data actualizării: Data publicării:
pitoni, serpi
Doi pitoni uriași umblă de câteva zile prin Sydney. Foto: Shutterstock

Locuitorii din suburbiile estice ale oraşului Sydney cutreieră străzile în căutarea a doi pitoni uriași, de peste 2,5 metri lungime. Șerpii au fost aruncați în drum de fostul iubit al stăpânei lor, „într-un acces de furie”, scrie The Guardian.

Bagel şi Mango ar fi fost aruncaţi pe o stradă principală din Coogee, în urmă cu câteva zile, şi de atunci sunt în libertate.

Proprietara şerpilor s-a adresat grupurilor locale de pe Facebook oferind o recompensă pentru găsirea lor. Pitonii sunt îmblânziți şi reprezintă o ameninţare doar pentru animale de mărimea unui şobolan mare, a mai spus ea.

Oamenii din zonă au oferit mai multe piste de urmat, mai multe persoane confirmând că Mango a fost văzut sâmbătă într-un tufiş de pe Mount Street.

Alți localnici, însă, s-au arătat cu adevărat îngrijorați pentru siguranța lor și a animalelor lor de companie.

Poliţia din New South Wales a declarat că deocamdată nu a primit nicio sesizare legată de acest incident.

Sean Cade, un membru al organizației Australian Snake Catchers, a declarat că siguranţa şerpilor este mai importantă decât ameninţarea la adresa comunităţii.

„Temperatura nu este potrivită, ei nu știu cum să găsească mâncare, așa că este o situație destul de precară pentru șerpi, mai mult decât pentru comunitate”, a afirmat acesta.

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri