Video VIDEO. Scene ca în filmul „Păsările”, surprinse în parcarea unui centru comercial din Texas

Data actualizării: Data publicării:
mii de pasari in parcarea unui supermarket
Mii de păsări au invatat parcarea unui supermarket din Texas Foto: captură video

Imagini desprinse parcă din filmul de groază „Păsările” de Alfred Hitchcock au fost surprinse în Texas. Un stol imens a invadat parcarea unui centru comercial. Mii de păsări s-au așezat pe mașini și în copacii din apropiere, spre uimirea și neliniștea localnicilor.

 Clienții au rămas pur și simplu blocați în mașinile lor și în magazin, atunci când stolul numeros, în sunete asurzitoare, a coborât în parcarea supermarketului. Un bărbat a filmat spectacolul „înspăimântător” din mașina sa, în timp ce păsările năvăleau asupra vehiculului, iar excrementele lor ajungeau pe parbriz. Imaginile au devenit virale pe rețelele sociale.

Deși nu este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva, oamenii s-au grăbit să vadă  în asta un semn de prevestire a morții sau a apocalipsei. 

Păsările - aparent o specie de graur - au fost observate în zonă și în ultimii ani, scene similare fiind filmate și în 2019 și 2020. Specialiștii spun că aceste păsări au tendința de a se aduna în stoluri mari și preferă centrele comerciale și parcările restauranelor de tip fast-food, pentru că acolo există pubele cu resturi de mâncare, copaci și stâlpi de iluminat unde pot să se așeze.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri