Galerie Foto Cum arată acum femeia care și-a lungit picioarele cu 14 centimetri. Spune că regretă enorm procedura

Data actualizării: Data publicării:
tanara blonda
Theresia Fischer FOTO: Instagram/ Theresia Fischer

Un fotomodel care a cheltuit 150.000 de euro pentru a-și prelungi picioarele spune acum că regretă enorm procedura. Theresia Fischer, din Germania, a suferit intervenția extremă în urmă cu câțiva ani, adăugându-și 14 centimetri la înălțimea pe care o avea - 1,70 m.

Procedura a presupus introducerea unei tije metalice în tibie, care apoi a fost reglată treptat.

„Osul tibiei este spart, mușchii gambei sunt despicați și se folosește o tijă telescopică”, a descris ea pentru Bild procedura, explicând că, ulterior, reglajul s-a făcut manual, adăugându-și zilnic la înălțime jumătate de milimetru.

Theresia Fischer FOTO: Instagram/ Theresia Fischer
Theresia Fischer FOTO: Instagram/ Theresia Fischer

Deși la momentul respectiv a fost extaziată de rezultat, femeia de 31 de ani spune acum că regretă foarte mult că a făcut procedura.

Fischer susține că a urmat intervenția doar pentru a-i face pe plac fostului soț, care își dorea foarte mult ca ea să fie mai înaltă. „‘Theresia, știi că îmi plac femeile înalte. Așa că mi-ar plăcea foarte mult să faci asta. Ai putea să adaugi 14 centimetri în plus’”, asta spune femeia că auzea zilnic de la soțul ei.

Bărbatul a făcut-o să-și piardă încrederea în ea, pentru că îi repeta în permanență că nu este în stare să facă nimic fără el și că are nevoie de el în permanență. „Și dacă ți se spune asta de 20, 30, 60, 70 de ori, atunci chiar crezi că nu ești nimic fără el. Eu nu m-am gândit niciodată să fac intervenția, pentru că întotdeauna am fost fericită cu corpul meu”.

Deși Theresia recunoaște că acum se simte bine în pielea ei, mărturisește că i-a fost greu să se împace cu ideea că a fost forțată să urmeze procedura extrem de traumatizantă și că și-ar dori să nu o fi făcut niciodată.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri