Bucurii, regrete, sfaturi și frici - experiențele părinților din Digi FM cu copiii lor

Data publicării:
aD00NDAmaGFzaD1iODMzMmZmMjJjMWI5MDE3MjkwYmM5MzUyYWYxMjAyYQ==.thumb

Beatrice Ghiciov și-a invitat colegii la o discuție sinceră și emoționantă despre cum își cresc ei copiii, despre frici, bucurii, regrete și sfaturi. Astfel, puteți urmări un episod special al podcastului Părinți Pregătiți, cu Bogdan Miu, Bogdan Cuclaru, Lucian Mîndruță, Ramon Cotizo, Vlad Craioveanu, Mihai Dobre, Nono Semen, Adina Leoveanu, Mihaela Gioga și Valentin Chisoceanu. Există și o surpriză: Beatrice a obținut și câteva răspunsuri de la copiii colegilor ei.

Ai simțit vreodată că nu ești un părinte bun? E vreun lucru din copilăria ta pe care v-ați fi dorit să îl experimenteze și copilul tău, dar nu se mai poate pentru că nu mai trăim în acele vremuri? Sunt doar două dintre întrebările la care au răspuns părinții din Digi FM.

Te invităm să vizionezi un material emoționant, în care colegii noștri și-au pus viața pe tavă:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Părinți pregătiți" oferă ascultătorilor și privitorilor oportunitatea de a descoperi experiențe și povești de viață inspiraționale, interviuri exclusive cu experți medicali și alte persoane din sfera parenting-ului cu exemple concrete care să ajute la creșterea și îngrijirea copiilor. Emisiunea săptămânală, prezentată de Beatrice Ghiciov, aduce informații proaspete și utile despre lumea fascinantă a părinților, copiilor, sarcinii, educației și divertismentului pentru familii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri