O reclamă Rimmel, interzisă din cauza genelor „periculos de îndrăzneţe”

Data publicării:
rclama rimmel

O reclamă a companiei de produse cosmetice Rimmel, în care apare Cara Delenvigne, a fost interzisă în Marea Britanie, întrucât ”induce telespectatorii în eroare” prin folosirea unor tehnici care exagerează aspectul ”genelor periculos de îndrăzneţe” ale top-modelului, informează BBC.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În acea reclamă, Cara Delevingne foloseşte un produs pentru gene, Scandaleyes Reloaded, iar sloganul spotului promite clientelor potenţiale ”un volum extrem (al genelor, n.r.)”.

Reclama nu precizează însă faptul că top-modelul Cara Delevingne a beneficiat în acea reclamă de inserţii individuale de gene pentru a completa spaţiile dintre firele ei de păr şi că unele dintre genele sale au fost redesenate în post-producţie, pe computer.

Advertising Standards Authority (ASA), organismul de reglementare a reclamelor din Marea Britanie, a considerat că spotul induce telespectatorii în eroare.

Acelaşi organism a decis că reclama nu poate fi difuzată în forma ei actuală.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri