(P) Parfumul perfect pentru bărbatul din viața dumneavoastră

Data publicării:
digi24.ro

Bărbații sunt printre cele mai puternice și protective ființe din viețile noastre. Și cum ei se luptă din greu să ne aducă visele de viitor la realitate, înseamnă că merită să fie răsfățați la rândul lor cu un cadou. Indiferent că îi oferiți darul pentru o ocazie specială, sau pur și simplu vreți să-l surprindeți, în rândurile ce urmează vrem să vă sfătuim în materie de cel mai util cadou pe care i-l puteți face bărbatului din viața dumneavoastră, și anume parfumul. Vă vom vorbi despre ce esență să alegeți pentru fiu, frate, partener sau tată, ca să dispuneți de toate opțiunile. Iar apoi, cu siguranță îi veți face o surpriză de excepție. Să începem!

Dacă vă numărați printre doamnele care nu știu ce fel de parfumuri bărbați să aleagă, stați fără griji. Cu toții știm că acest proces poate fi stresant. Dacă în cazul parfumurilor pentru damă poate fi ceva mai ușor, în cazul celor de bărbați există mai multe criterii de care trebuie să țineți cont. Pentru început, trebuie să faceți alegerea în conformitate cu vârsta domnului din viața dumneavoastră. Vreți să vă surprindeți partenerul? Atunci trebuie să optați pentru o esență mai puțin matură dar cu ingrediente puternice ce se va mula clar pe personalitatea lui. Vreți să vă surprindeți tatăl? Atunci optați pentru parfumurile bărbați mature, cu esențe calde ce emană încredere. Sau poate vreți să vă surprindeți copilul sau fratele? Atunci cea mai bună alegere va fi parfumul tânăr și revigorant, ce emană energie pozitivă. Luând toate aceste criterii în calcul, cu siguranță veți ajunge la decizia perfectă. Însă mai există un criteriu important și anume ingredientele. În continuare vă vom enumera câte două exemple de esențe pentru bărbații din familia dumneavoastră, pentru a putea face cea mai inspirată alegere.

Cum să alegeți parfumul în funcție de ingrediente?

După cum vă spuneam și mai sus, cea mai potrivită abordare atunci când vă doriți să cumpărați un parfum masculin este să alegeți unul diferit pentru fiecare bărbat din viața dumneavoastră. Așa că, luându-ne după aceleași categorii, vă vom explica ce ingrediente se potrivesc cel mai bine cu fiecare membru în parte.

  • Parfumul pentru partener: suntem siguri că iubitul sau soțul este oaza dumneavoastră de liniște și încredere, bărbatul lângă care vă vedeți îmbătrânind și cel care vă aduce toată bucuria din lume; lângă care vă simțiți mai în siguranță ca niciodată și care vă poate alina orice durere cu doar o simplă îmbrățișare caldă. Ei bine, pentru a exprima toată această dragoste într-un singur cadou, vă recomandăm să-l uimiți cu parfumurile lemnoase sau condimentate. Aceste două esențe au în compoziție ingrediente precum lemnul de santal, cedru, sau stejar, precum și scorțișoară, nucșoară, piper sau cimbru. Combinate, ele vor reuși să exprime încredere și putere, pasiune, iubire și rafinament. Aceasta va fi alegerea perfectă!
  • Parfumul pentru tată: când vine vorba de părinți, și în special de tată, cu siguranță primele imagini pe care le aveți în minte sunt amintirile din copilărie de când râdeați și vă jucați împreună, când ieșeați la plimbare sau în drumeții, dar și momentele în care v-a fost alături de-a lungul dezvoltării dumneavoastră. Și pentru a vă exprima recunoștința față de el, vă recomandăm să alegeți parfumurile florale sau lemnoase. Despre cele lemnoase deja v-am spus ce ingrediente conțin, așa că iată și componentele celor florale: lavandă, mosc sau patchouli. Deși acestea par a fi mai potrivite parfumurilor pentru doamne, ele fac totuși parte dintr-o gamă olfactivă clasică, adecvată ambelor sexe.
  • Parfumul pentru fiu sau frate: în această categorie vom încadra esențele revigorante și fresh, perfecte pentru fii sau frați. Dacă vă simțiți de parcă o rază de soare vă atinge sufletul de fiecare dată când sunteți alături de fiul sau fratele dumneavoastră, atunci cel mai potrivit parfum va fi cel citric sau marin. Și pentru a putea face diferența între acestea două și esențele menționate anterior, trebuie să fiți atentă la următoarele ingrediente. În cazul parfumurilor pentru bărbați citrice, veți observa în compoziție lămâia, portocala și grepfrutul. Iar în cazul celor marine, notele de lemn de drift, alge și cardamon vor ieși în evidență. Cu un astfel de parfum, fiul sau fratele dumneavoastră va fi învăluit de energie pozitivă și chef de viață, tot timpul.

Și pentru că ne dorim ca darul dumneavoastră să fie complet, haideți să vă mai dăm un pont. Pe lângă parfumul ales, mai puteți adăuga următoarele atenții la pachetul surpriză:

  • Pentru partener, puteți opta pentru un smartwatch de ultimă oră potrivit cu telefonul său. Așa îi veți demonstra că sunteți atentă la nevoile sale personale, oferindu-i un device cu care își poate organiza ziua după bunul plac și chiar monitoriza activitatea fizică.
  • Pentru tată, puteți alege un vin sau un whisky de colecție de care să se bucure alături de mama dumneavoastră, sau poate de prietenii săi cei mai buni. Cu siguranță îl veți ajuta să se destindă într-un mod plăcut.
  • Iar pentru fiu sau frate, optați pentru un gel de duș din aceeași colecție ca parfumul. Ce poate fi mai îmbucurător decât să-i oferiți o esență energizantă, cu putere la dublu?

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos și că acum știți cu certitudine ce parfum i s-ar potrivi domnului din viața dumneavoastră. Pentru mai multe sfaturi, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy shopping!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri