Galerie Foto Vera Wang reușește să se mențină într-o formă de invidiat la 74 de ani, deși mănâncă des fast-food și gogoși și bea votcă

Data publicării:
vera
Vera Wang FOTO: Getty Images

La cei 74 de ani, Vera Wang are un look de adolescentă. Și în timp ce unii oameni cheltuiesc anual milioane de dolari pentru a-și menține tinerețea, creatoarea de modă spune că mânâncă fast-food și gogoși și bea cocktailuri cu votcă.

„Mănânc McDonald’s, bineînțeles. Comanz zilnic cam două săptămâni, apoi schimb”, a declarat Vera Wang pentru Page Six Style, cu ocazia unui eveniment monden care a avut loc la New York.

Vera Wang FOTO: Getty Images
Vera Wang FOTO: Getty Images

Vera a mai recunoscut că aceasta nu este singura ei plăcere vinovată și că este o împătimită a gogoșilor. „Îmi plac cele umplute cu cremă, acoperite cu zahăr”, a spus ea.

În 2020, pe când avea 70 de ani, creatoarea de modă a postat câteva fotografii cu ea purtând un top și pantaloni scurți. Imaginile s-au viralizat, toată lumea apreciind că Vera sfidează trecerea timpului.

Atunci ea a spus că nu deține niciun secret special și că se menține prin „munca, somn, un cocktail cu votcă și nu prea mult soare”.

Ulterior ea a reluat ideea potrivit căreia munca o ajută să se mențină în formă „Cred că munca te menține tânăr și motivat. Lucrez foarte multe ore, am crescut două fiice. Cred că a fi ocupat este cel mai bun remediu.”

După absolvirea facultății în SUA, în 1971, Wang a început să lucreze la revista Vogue ca asistentă, devenind ulterior editor de modă la vârsta de 23 de ani. A stat pe acest post timp de 17 ani.

Abia la 40 de ani și-a lansat propria companie, după o scurtă perioadă în care a lucrat la Ralph Lauren.

Vera Wang este designera preferată a unora dintre cei mai faimoși din lume, printre care Michelle Obama, Victoria Beckham sau Mariah Carey.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri