Care sunt avantajele homeopatiei

Data publicării:
homeopatie

Medicamente mai ieftine, eficiente şi fără reacţii adverse. Este ceea ce promit doctorii care practică homeopatia, o ramură a medicinii care funcţionează şi în România de mai bine de 30 de ani. Tratamentele care se bazează pe remedii naturale sunt din ce în ce mai căutate de pacienţi din România.

„Medicamente homeopatice au acțiunile cele mai bune la nivel de boli funcționale, acolo unde nu s-au produs modificări ireversibile care nu mai pot fi recuperate. Tulburări din domeniul alergiilor, din domeniul bolilor de piele, din domeniul sistemului nervos, astmul bronșic, tulburări digestive”, explică doctorul Adrian Alecu.

Tratamentul nu exclude metodele clasice. Este complementar astfel încât vindecarea să se producă mai repede.

„Homeopatia este o metodă de tratament foarte eficientă, rapidă și, în plus, nu are efecte secundare”, detaliază Gerard Mandine, medic homeopat.

Spre deosebire de alte țări, în România medicina homeopată poate fi practicată doar de doctori. Medicamentele homeopate nu sunt compensate de stat, dar un medic cu această specialitate poate încheia contract cu casa de asigurări, astfel încât consultațiile să fie gratuite.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri