TINEREŢE FĂRĂ BĂTRÂNEŢE. Cum puteţi scăpa de cearcăne şi de riduri

Data publicării:
13 2001acidhialuronic-43538

Ritmul tot mai alert de viaţă şi orele tot mai scurte de somn ne aduc faţă în faţă cu un efect nedorit, dar inevitabil, cearcănele.

Pentru cei care nu se pot obişnui cu o imagine personală ...”şifonată”, există o soluţie care să remedieze problema - injecţiile cu acid hialuronic. Deşi nu mai reprezintă o noutate, metoda s-a îmbunătăţit în timp, iar azi tehnica foloseşte un ac special, de grosimea unui fir de păr. Procedura devine dintr-o dată foarte simplă şi nedureroasă.

Dr. Viviana Iordache, medic primar dermatolog, spune că acele folosite pentru cearcăne sunt mai subţiri ca cele de insulină, sunt cele mai mici din lume.

Şi acidul hialuronic injectat este de o calitate mai bună.

Potrivit medicului Iordache, întrucât cantităţile introduse sunt foarte mici, pentru un efect îndelungat, în formula unică s-au adăugat aminoacizi care să sintetizeze mult mai uşor şi colagen şi acid hialuronic natural, vitamine, minerale şi drenante.

Produsul se adresează tuturor tipurilor de cearcăne. În cadrul unei şedinţe, în funcţie de adâncimea cearcănelor, este nevoie de două până la şapte injectări, pentru fiecare ochi. Efectele apar după două – trei zile.

După injectări, pacienţii trebuie să evite masajul în zona feţei, dar şi compresele cu gheaţă.

Aproximativ 20 la sută dintre pacienţi au nevoie însa de o a doua şedinţă. Iar în numai 3 la sută dintre cazuri apar mici vânătăi. Un tratament complet costă 300 de euro, dar efectul de durată face ca suma să merite. Şi în cazul ridurilor, tot acidul hialuronic este soluţia. Iar procedura clasică vine cu un ac îmbunătăţit care nu doare.

Acidul hialuronic este un precursor al colagenului, principala substanţă care menţine pielea tânără. După vârsta de 25 de ani, secreşia de colagen se diminueazp, ala cp dupp aceastp vârstă, oricine poate recurge la injecţiile cu acid hialuronic pentru a încetini formarea ridurilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri