Sari la conținut

Da Vinci Learning este disponibil în grila Digi TV

 

Ne bucurăm că am încheiat parteneriatul cu Da Vinci Media GmbH. Conținutul de calitate al noului canal tematic acoperă preferințele consumatorilor noștri de toate vârstele. Suntem constant preocupaţi de dezvoltarea grilei de programe pentru a oferi conținut de cea mai înaltă calitate consumatorilor noştri”, a declarat Florin Nemeș, Marketing & PR Coordinator, RCS & RDS.

Da Vinci Learning este un canal de televiziune unic, care combină în structura lui, programele educative cu programele pentru copii şi nu în ultimul rând programele documentare. Este un profesor particular care „meditează” întreaga familie. Un profesor care în mod gratuit te învaţă totul de la fizică, la biologie, de la matematică la astrologie şi geografie. Este o televiziune care are ca scop să creeze întregii familii o atmosferă care să o apropie de ştiinţă, care să facă fiecare membru să mai înainteze un pas către cunoaştere, ştiinţă şi adevăr”, spune Tina Parazajda, Head of Marketing, Da Vinci Learning.

Preţurile abonamentelor Digi TV prin cablu digital şi satelit încep de la 23,23 lei/lună (TVA inclus) şi conţin până la 100 de canale de televiziune dintre care 27 în format HD.

Serviciile companiei pot fi comandate în magazinele Digi și în punctele de prezență ale companiei, în ContulMeuDigi și direct pe site-ul www.rcs-rds.ro.

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din regiune, furnizând servicii în România, Ungaria, Spania şi Italia. Compania este lider pe piaţă din România în furnizarea serviciilor de internet şi de retransmisie programe de televiziune, dar şi unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixă şi mobilă, internet mobil precum şi servicii de conţinut video la cerere, prin Digi Online şi Digi Play. Prin divizia Digi Business, clienţii persoane juridice beneficiază de soluţii integrate de telecomunicaţii şi beneficiază de calitatea şi siguranţa serviciilor marca Digi, dar şi de consultanţă şi asistenţă permanentă. Compania deţine singura televiziune de ştiri din România în format full HD, Digi24 HD, cu 8 staţii regionale, 4 canale de sport, Digi Sport 1, 2, 3 şi 4, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life şi Digi Animal World, un canal de muzică, Utv, 4 posturi de radio: Pro FM, MUSIC FM, DANCE FM şi Digi FM.

Da Vinci Media GmbH e un grup media independent care oferă educație și cunoaștere într-un mod distractiv și ușor inteligibil. Programele TV de înaltă calitate, app-urile, aplicațiile media și revistele de știință editate, fac din Da Vinci Media GmbH unul dintre cei mai serioși ofertanți de conținut educațional. Fondată în anul 2007 de către Ferdinand Habsburg, televiziunea educațională pentru întreaga familie își are sediul la Berlin, Germania. În clipa de față, canalul e distribuit în peste 100 de țări și are peste 25 de milioane de abonați. În România, Da Vinci Learning e disponibil din anul 2008.