24înOraș. Concerte, filme în premieră și Noaptea Albă a Muzeelor

Data publicării:
469034 363196837058693 1066991544 o

Trupa israeliană Voca People este cunoscută în întreaga lume şi concertează vineri, sâmbătă și duminică la ArCub. Ei se declară de pe altă planetă, spun că ştiu doar să cânte şi cer veselie pentru a-şi încărca bateriile navetei spaţiale.

Sâmbătă Alexandrina cântă în Godot Cafe de la ora 22, cele mai frumoase melodii.

Sâmbătă, la Noaptea Albă a Muzeelor, peste 20 de muzee din Capitală au porţile deschise, până spre dimineaţă.

Duminică „Bucharest Internaţional Jazz Competition” adună la Teatrul Odeon muzicieni consacraţi din Manhattan până la Tokyo. Evenimentul dedicat muzicii jazz este deja în Top 3 din Europa.

Citiți și:

Noaptea Muzeelor, organizată pe 18 mai, în toată țara

În cadrul Europa Fest, tot duminică, începe şi concursul „Jeunesse - Internaţional Piano Competition”.

Vineri a intrat în cinematografe unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului: „Marele Gasby”. După o lungă aşteptare filmul lui Baz Luhrmann ajunge şi în cinematografele patriei. Cu Leonardo DiCaprio în rolul principal, pelicula urmăreşte, în 3D, povestea de început de secol a lui Scott Fitzgerald. Un al doilea film din acest weekend: „Star trek" . O poveste, tot 3D, pentru fanii călătoriilor şi explorărilor spaţiale.

Vineri seară, în Club Fratelli din Timișoara, ajunge în concert Trupa VAMA, iar la Iasi naistul Gheorghe Zamfir cântă în memoria lui Grigore Vieru la Festivalul Internatioanl de Poezie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri