24înOraș. Concerte, spectacole în aer liber şi filme noi

Data publicării:
kaas

„Bucharest Music Film Festival” este conceptul ce scoate în aer liber muzica simfonică. În piaţa George Enescu, din Capitală, începând cu ora 18:30 vor fi recitaluri live ale unor artisti cunoscuţi, cât şi proiecţii de concerte... şi filme. Evenimentul începe azi şi se termină la finalul lunii. Şi tot astăzi începe o manifestare inedită. „Festivalul internaţional de statui vii”, de vineri până luni, inclusiv, pot fi admirate în parcul Herăstrău, trupe de spectacol stradal din întreaga lume.

Sâmbătă, muzica este la putere. Nouvelle Vague sunt capul de afiş al festivalului „Backyard weekend 2013”. Francezii nu sunt la prima întâlnire cu românii, iar de fiecare dată publicul a rectionat pe măsură aspteptarilor. Aşa că toată lumea bună se strânge la Arenele Romane. Iar, pe seara, Artanu şi Partizan urcă pe scena din Club Control. Concertul începe la ora 22.00.

Duminică deja lucruile sunt clare. Fanii au cumpărat din timp bilet pentru concertul Patriciei Kaas Franţuzoaica revine în Bucureşti, după patru ani, cu un spectacol special, „Kaas Chante Piaf”. Un concert şi un album ce doreşte să comemoreze 50 de ani de la moartea regretatei Edith Piaf. Concertul este programat la Sala Palatului, duminică, de la ora 20.00.

La capitolul noutăţile cinemtografice, cele mai aşteptate şi anticipate sunt „Man of Steel”, „World War Z” şi „Monster University”, dar și „Monster Inc”.

Ce se întâmplă în țară

La Braşov, este programat un concert al Paulei Seling, la centrul cultural Reduta, începând cu ora 19.

Tot astăzi, până să ajungă în Capitală, Nouvelle Vague se opresc la Timişoara. Franţuzoaicele vor susţine un concert în aer liber în Parcul Rozelor, din inima Banatului.

La Cluj se ascultă Jazz în Parcul Central, dar se poate da o tură pentru un strop de electro la „Electric Castel Festival” de la castelul Banffy.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri