24înOraș. Oferta de concerte a sfârșitului de săptămână

Data publicării:
hurts

Vineri este de ales între mai multe stiluri muzicale şi mai mulţi artişti. Sigur multe concerte s-au aglomerat în ziua de 11 octombrie. În primul rând, britanicii de la Hurts, care revin în Bucureşti, la Romexpo, azi, de la ora 20. Apoi se lansează albumului cu numărul opt al celor de la „Omul cu şobolani” în club Colectiv. La Fusion Arena este programat concertul Byron, și tot astăzi vin să cânte în Hard Rock Caffe şi americanii de la Rednex. Pe contul de Facebook al emisiunii se pot câștiga bilete la acest concert.

Sâmbătă, la Clinceni, are loc „Fly-In 2013”, cu demonstrații și de acrobaţii aeriene de înalta clasă, efectuate de Hawks of Romania, Vulturii Tricolori, The Pelicans şi White Wings. În program: salturi cu paraşuta, dar şi exerciţii cu elicoptere şi zboruri demonstrative cu aeromodele, începând cu ora 10, iar intrarea este liberă.

O premieră este așteptată la Teatrul de Artă din Bucureşti. Piesa se numeşte „Voyeurul”, iar unul dintre personaje este Tudor Istodor. Spectacolul începe la ora 20.

Duminică este programat un alt concert important, al lui Chris Norman, fostul solist vocal al trupei Smokie. Cântăreţul nu este la prima întâlnire cu publicul din România, dar de fiecare dată timbrul lui special, cât şi piesele cunoscute au umplut săli peste săli. Duminică, Chris Norman este pe afiş la Sala Palatului de la ora 20.

Şi încă o recomandare pentru duminică: Un spectacol la Godot Cafe, care se numeşte „Cineva ca tine”, de la ora 19:00.

La capitolul filme, propunerea este un film a lui Luc Besson. O comedie cu Robert de Niro şi Michelle Pfeiffer, care ce se numeşte „The Family”, care se întâmplă undeva în Franţa. În al doilea film recomandat al weekend-ului, cu acțiunea tot în Hexagon, protagonistă este şefa a bucătărie preşedintelui Franţei, cu poveştile ei culinare. Şi nu în ultimul rând, o nouă premieră, despre prinţesa Diana şi o poveste de dragoste din viaţa ei, cu chirurgul Hasnat Khan.

Ce se întâmplă în țară

La Timişoara sunt două concerte: hip-hopperul american Coolio cânta în club Heaven, vineri, şi românii de la Luna Amară în club Daos, sâmbătă.

La Constanţa, vineri, sunt şi aici, două concerte: Holograf în turneu naţional şi trupa Vama în club Fratelli.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri