24înOraș. Rock'n'roll, filme și un târg de dulciuri, la acest sfârșit de săptămână

Data publicării:
08022013 20poesteuca-48366

Chiar astăzi, 8 februarie,Rob Kingsley, unul dintre cei mai buni imitatori ai lui Elvis Presley vine la București cu spectacolul „A vision of Elvis", un concert complex, care va reda efervescența anilor 1950-1960. Ca să ascultați live piesele „Regelui", vă invităm la Hard Rock Caffe, de la ora 22.00.

Sâmbătă, trupa Kumm vine în concert într-o nouă formulă, cu „Oigan" în rolul de solist vocal, dar și cu multe piese noi de pe viitorul album, în club Panic de la ora 22.00. În plus, Ada Milea și Alexander Bălănescu își cântă „Insula", la Godot Caffe, de la ora 22.00.

Duminică, ne relaxăm, tragem aer în piept și privim „Forma lucrurilor”. Spectacolul de teatru vorbește despre obsesia continuă a omului legată de aparențe și modul ingenios în care ne folosim de ceilalți. Piesa este povestea relațiilor între patru studenți dintr-un orășel universitar. Detaliile le vedeți duminică, la Godot Caffe, de la ora 19.00. Și tot în weekend, dăm de un târg de dulciuri la Hanul lui Manuc.

Și în cinematografe ajung de astăzi filme noi. „Orașul corupt" este o peliculă de acțiune cu Russell Crowe și Catherine Zeta-Jones despre veșnica temă ce pune un polițist în mișcare: corupția. O poveste bine scrisă, pentru un film ușor, de weekend.

Evenimente în țară

La Brașov, astăzi ne întâlnim cu patinatorii ruși. Aici are loc spectacolul „Lacul Lebedelor" pe gheață, cu două reprezentații. Tot la Brașov se opresc pentru o gură de aer prospat și un concert Adi Despot și Vița de Vie. Rock de calitate în club RockStade.

La Craiova, sâmbătă se joacă piesa „Cum doriți" în regia lui Silviu Purcărete, la teatrul Marin Sorescu, începând cu ora 19.00.

Și dacă am început cu muzică, tot cu muzică să încheiem. La Oradea, astăzi concerteaza Trupa „Iris" de la ora 21.00, la Queens Music Club.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri