24înOraș. Weekend cu concerte, filme și multe piese de teatru

Data publicării:
poasteuca

Vineri este programat un concert al moldovenilor de la Alternosfera, o trupă plină de inspirație. Băieții au lansat două albume în ultimii 2 ani, iar acum se pregătesc de albumul cu numărul trei, ca o continuare a poveştii. Concertul are loc în această seară, la Fusion Arena, de la ora 22.

Tot astăzi începe un maraton teatral: Bucharest Finge, care ţine până pe șase octombrie. Piesele le vedeţi în teatrele independete din Capitală.

Sâmbătă începe un eveniment de trei zile dedicat doamnelor, dar la care sunt bineveniți și domnii: „Femei pe Mătăsari”. Vor fi ateleiere de dans şi modă şi, desigur, concerte cu Moonlight Breakfast, Les Elephants Bizare şi alţii.

În acest final de săptămână încep şi stagiuniile la teatre. La Naţional - spectacolul „Egoistul”, la Nottara, Sala Horia Lovinescu, se joacă „39 de trepte”, iar la Odeon - „Linişte! Sărut. Acţiune!”.

Duminică este ziua potrivită pentru festivalul de film digital Kinofest, aflat la cea de a 7-a ediţie. Ca în fiecare an, sunt aduse peste 200 de filme scurte, care se înscriu la diverse categorii de concurs.

Şi, ca noutate, un premiu oferit de publicul online la secţiunea Micro-Movie. Doritorii pot merge la cinematograful Union pentru concurs şi la Energia Pub pentru alte proiecţii.

La capitolul filme se remarcă „Rush”, o peliculă despre o rivalitate în Formula 1, după o poveste relă cu accidente şi adrenalină.

Cinefilii mai pot intra în universul Metallica, cu un film pe IMAX cu multe fragmente din concerte, muzică bună şi cu o poveste despre un fan adevărat.

În weekend este programat și noul film al lui Igor Cobileanski, „ La limita de jos a cerului”.

În schimb, la Cluj are loc „September Fest”, adică trei zile de concerte cu Iris, Bere gratis, Voltaj şi alţii. Locul de întâlnire: Sala sporturilor „Horia Demian”.

La Brașov, sâmbătă, de la ora 22.00, în club Goha de sub Tâmpa este programat un concert al Andrei.

La Iași, de la ora 19.00, „Pălăria florentină” se joacă la Teatrul Naţional, sâmbătă, la ora 19.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri