Actorul din „Singur acasă” neagă că ar fi cheltuit lunar 6.000 de dolari pe heroină

Data actualizării: Data publicării:
Macaulay Culkin youtube

Informaţia potrivit căreia fosta vedetă ar fi cheltuit 6.000 de dolari lunar ca să cumpere droguri, mai exact heroină, a apărut în anul 2012. Abia acum Culkin, în vârstă de 35 de ani, a dat un răspuns. Însă din acesta nu reiese dacă nu ar fi cheltuit niciodată atât de mulţi bani pentru droguri sau dacă nu ar fi făcut-o lună de lună.

„Sigur, se întâmplă lucruri stupide. Dar, nu, nu cheltuiam 6.000 de dolari pentru heroină în fiecare lună. M-a deranjat că tabloidele au împachetat totul într-o falsă şi stranie îngrijorare”, a spus Macaulay Culkin.

Întrebat dacă are regrete în legătură cu traiectoria pe care a urmat-o cariera lui în ultima perioadă, Culkin a spus că nu ar face nimic diferit. „M-a ajutat să devin persoana care sunt, iar eu mă plac, aşa că nu aş schimba nimic”, a spus acesta.

El a adăugat că s-a obişnuit cu atenţia pe care i-o acordă paparazzi, deşi îi este greu să meargă la întâlniri: „A fost aşa pe tot parcursul vieţii mele de adult. Adopţi o atitudine de animal de pradă, supraveghezi întotdeauna orizontul. Este straniu la întâlniri, pentru că dai impresia că nu eşti atent. Însă, am încetat să mai încerc să mă gândesc la mine însumi la persoana a treia, pentru că, altfel, aş înnebuni. Macaulay Culkin este acolo. Eu sunt Mac”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri