Sari la conținut

Actrița Sofia Vergara a pozat nud, la 45 de ani: Chiar dacă îți dorești, nu poţi fi perfectă la această vârstă

Actrița Sofia Vergara este protagonista unui pictorial nud pentru revista Women's Health. Cel mai bine plătită actriță de televiziune din lume nu are complexe legate de corpul ei, dar spune că nu vrea să pozeze niciodată într-o femeie mai tânără și că a învățat să se accepte așa cum este.

„Am 45 de ani. Nu mă mai pune să pozez dezbrăcată, i-am spus reprezentantului meu. Lasă-mă să îmbătrânesc cu demnitate. Oamenii îmi spun că arăt ca și când aș avea 20 de ani. Ei bine, nu este adevărat. Pielea noastră este diferită. Nu m-am gândit niciodată la pori, acum mă întreb ce să fac cu ei. Iată o femeie, la 45 de ani, care își arată corpul. Nu era așa înainte, erau doar fete tinere care pozau așa”, spune Sofia Vergara.

Actrița apare pe coperta revistei, într-un pictorial îndrăzneț, care lasă puține imaginației. Articolul din revistă se concentrează asupra felului în care Vergara a reușit să se mențină în formă și să devină una dintre cele mai râvnite femei din lume atâția ani.

„Am 45 de ani. Chiar dacă îți dorești, nu poţi fi perfectă la această vârstă. Nu urăsc această perioadă, nu sunt supărată, dar aceasta este realitatea. Am observat cum mi s-a schimbat corpul. Vreau să-mi arăt vârsta, dar în acelaşi timp vreau să arăt grozav. Cred că dacă te gândeşti obsesiv că vrei să arăţi mai tânără, înnebuneşti“, mai declară actrița.

VEZI IMAGINILE AICI