Sari la conținut

André Rieu va susţine un al doilea concert în România, după ce biletele de la primul spectacol s-au epuizat instant

 

Biletele pentru primul concert anunţat în Bucureşti al celebrului violonist André Rieu, puse în vânzare miercuri, la ora 9.00, s-au epuizat în numai 180 de minute. André Rieu anunţă că noul concert are loc pe 12 iunie 2015, informează organizatorii evenimentului, citați de Mediafax.

Puteți cumpăra bilete la concertul lui André Rieu în România de aici.

Potrivit organizatorilor, aceasta este cea mai rapidă vânzare a unui concert susţinut de André Rieu înregistrată vreodată.

AL DOILEA CONCERT AL LUI ANDRE RIEU ÎN ROMÂNIA! Ca urmare a succesului înregistrat, André Rieu anunţă programarea unui nou concert, pe 12 iunie 2015, care va avea loc tot în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Biletele s-au pus în vânzare deja prin reţeaua Eventim, preţurile acestora fiind mai mari decât ale celor pentru concertul din 13 iunie. Astfel, acestea costă între 172,80 de lei (categoria 7) şi 864 de lei (categoria VIP).

„Dragii fani din România, sunt copleşit de primirea călduroasă pe care mi-aţi făcut-o ieri, la sosirea mea la Bucureşti pentru a anunţa primul nostru concert în România. Ne-aţi întâmpinat cu sufletul deschis şi noi ne vom deschide inimile către voi. Aştept cu nerăbdare să ne revedem cu toţii în iunie, în Piaţa Constituţiei, pentru câteva seri magice, pline de muzică, dans şi romantism la lumina stelelor!”, le-a transmis André Rieu fanilor săi români.