Sari la conținut

Animația care a spart box office-ul din acest weekend

Red nu este chiar cea mai sociabilă pasăre de pe Bird Island... şi nici cea mai iubită... în plus, are o mare problemă cu furia. Ceea ce îl aduce în cabinetul unui specialist care trebuie să îl înveţe cum să-şi controleze mânia.

„Bine ai venit la Grupul de Acceptare „Infinitatea"! Pe mine mă cheamă Matilda.” Aşa începe „Angry Birds", animaţia pe care criticii au aşteptat-o neîncrezători, dar de care publicul s-a îndrăgostit. Filmul are la bază jocul cu acelaşi nume lansat în 2009 care a lipit, pur şi simplu, copiii şi adulţii de ecranele telefoanelor inteligente şi a devenit rapid unul dintre cele mai populare jocuri din ultimul deceniu. În „Angry Birds", populaţia zen din Bird Island este pusă în pericol de o specie urâcioasă de porci verzi. Jucătorii de „Angry Birds" sigur îi ştiu. La început, aceştia sunt numai lapte şi miere.

Filmul este foarte colorat, plin de energie şi de multe glume amuzante, dar în acelaşi timp are şi un scenariu care se susţine şi îi va ţine în tensiune atât pe cei mici, cât şi pe adulţi. În plus, dacă nu mergeţi la varianta dublată, o să puteţi auzi vocile unor actori de top, ca Jason Sudeikis, Peter Dinklage, Sean Penn sau Maya Rudolph.

Filmul a intrat vineri în cinematografe.