Sari la conținut

Axl Rose ar putea fi solistul AC/DC

 

FOTO: Getty Images

Membrii AC/DC au anunţat că vor reprograma o serie de spectacole din turneul în care se află, în SUA, din cauza stării de sănătate a solistului. Brian Johnson riscă să-şi piardă complet auzul dacă va continua să concerteze, iar medicii i-au recomandat să întrerupă imediat turneul. Trupa a anunţat că va relua seria concertelor, însă probabil cu un alt solist.

Axl Rose s-ar fi întâlnit cu membrii trupei AC/DC, în Atlanta, şi ar fi discutat despre o posibilă colaborare. Colaborarea ar viza următoarele 10 concerte ale formaţiei din turneu, când solistul Axl Rose ar urma să-l înlocuiască pe Brian Johnson.

Axl Rose este cofondator al formaţiei Guns'N Roses, alături de Tracii Guns. Trupa Guns'N Roses s-a reunit recent, urmând să aibă mai multe concerte în această vară.

Trupa AC/DC a lansat ultimul său album, „Rock or Bust”, în luna noiembrie 2015 și de atunci sunt în turneu mondial pentru promovarea albumului.

Brian Johnson este liderul formației încă din 1980. Celebra trupa australiană a mai întâmpinat o serie de probleme încă din 2014, când chitaristul Malcolm Young a fost diagnosticat cu demență, iar anul trecut, bateristul Phil Rudd a fost acuzat de posesie de droguri și de amenințări cu moartea în Noua Zeelandă.

AC/DC este una dintre cele mai de succes trupe rock din istorie. A vândut peste 200 de milioane de discuri și albume, mai mult decât Rolling Stones, Madonna și Bruce Springsteen la un loc.