Bocelli de România. Nevăzător, la 9 ani, Alex are o voce de aur

Data publicării:
alex parvu - micul bocelli

„De ziua mea, când eram mic, am primit o orgă. Și am primit o orgă micuță și ascultam melodii la televizor și am început să reproduc, să încerc să le cânt și am mai luat niște lectii de pian”, povestește Alex despre întâlnirea sa cu muzica.

După sute de ore de repetiții, muzica lui Alex i-a cucerit pe cei din jur.

Profesoara băiatului, Adina Sima, spune că Alex are în primul rând o voce extraordinară, dar un alt atu al său este răbdarea. „Ca să poți să faci un lucru ca acesta, să urci pe scenă, trebuie să ai multă răbdare și perseverență. Și disciplină. Nu se poate fără”, afirmă Adina Sima.

Tatăl lui Alex, Mihai Valentin, crede că băiatul său s-a născut cu acest talent. Nu are pe cine moșteni, pentru că nici mama, nici tata nu au cunoștințe în domeniu.

Așa se face că după mulți ani de muncă, Alex a ajuns să fie comparat cu una dintre marile voci ale muzicii. „I s-a spus apoi micul Bocelli. Pentru că, vedeți, are acest mod de a cânta spre operă, operetă...Cu siguranță că asta va ajunge”, este încredințată profesoara lui Alex.

„Sunt foarte mândru de lucrul acesta și sper să ajungă acolo unde îli dorelte. Și unde ne dorim și noi”, spune tatăl lui Alex, întrebat cum se simte când fiul său este comparat cu Andrea Bocelli.

Alex este conștient că oricât talent ar exista, și un muzician poate să dea rateuri, iar succesul înseamnă muncă. „Da, se întâmplă des (să dai rateuri – n.r.)...depinde și de atenția pe care o ai la momentul respectiv... poți, da,..să dai greș!”, spune băiatul de nouă ani.

Alex crede cu tărie în visul lui. Și, poate intr-o zi, dorința lui va deveni realitate și va cânta alături de Andrea Bocelli! Ascultați-l în materialul video atașat!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri