Bora Bora, insula creată de zei. Un pachet turistic de şapte nopţi costă minimum 2.800 de euro

Data publicării:
bora

Bora Bora este o insulă vulcanică din atolul cu același nume, aflat în Oceanul Pacific. Deşi măsoară un pic peste 6 kilometri lungime şi 4 kilometri lăţime, Insula Bora Bora este considerată unul dintre cele mai frumoase şi mai romantice locuri de pe Pământ.

Plajele cu nisip fin şi apele azurii vă aşteaptă pentru plimbări romatice şi băi de soare.

Cei mai curajoşi turişti care îşi petreac vacanţa pe superba insulă din Polinezia Franceză pot încerca să vadă cum este să hrănească rechinii. Nu trebuie ratată nici o vizită la Lagoonarium, unde turiştii pot înota alături de rechini şi pisici de mare.

Misterele Pacificului se dezvălui în timpul unei plimbări cu submarinul, la o adâncime de 35 de metri, pe lângă recifele de corali, dar şi în timpul excursiilor de tip Aqua Safari.

Turiştii mai pot practica snorkeling, scuba diving, parasailing se pot plimba cu avionul sau elicopterul pentru a admira de la înălţime peisajele de vis ale întinderii de pământ. În program trebuie inclusă şi o vizită la ferma de perle. Iar pasionaţii de trasee off-road pot merge într-o excursie de recunoaştere a insulei, care ascunde în centrul ei urmele unui vechi crater.

Serile pot fi petrecute pe plajă, unde sunt organizate petreceri cu muzică şi dansuri tradiţionale.

Pentru a ajunge în Bora Bora, cel mai bine este să cumpăraţi pachete de vacanţă oferite prin agenţii. Pe cont propriu, un sejur în Perla Pacificului poate costa şi 20.000 de euro.

Pentru un pachet de 7 nopţi la un hotel de trei stele, cu avionul şi taxele de aeroport incluse, veţi plăti aproximativ 2.900 de euro. Aceeaşi ofertă la un hotel de patru stele costa 4.200 de euro şi urcă la 5.300 de euro, la unul de 5 stele.

Majoritatea hotelurilor din Bora Bora oferă cazare în bungalow-uri amplasate direct pe plajă sau deasupra apei.

Lunile noiembrie şi aprilie sunt cele mai bune luni pentru a petrece o vacanţă pe insula creată de zei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri