„Ca-n filme”. Aylin Cadar: „Cred că pur şi simplu omul care merge la cinema vrea să se liniştească”

Data publicării:
aylin cadar 1

Dintre toate personajele intervievate pentru a-şi spune părerea despre acest gen de producţii, actriţa Aylin Cadar a fost cea mai tranşantă, explicând de ce au ele atât de mare succes la public: „Cred că pur şi simplu omul care merge la cinema vrea să se liniştească. Publicul larg, la asta mă refer!”

Şi tot ea detaliază: Eu cred că omul normal care are o viaţă socială activă, care munceşte 8-9 ore pe zi, unii chiar mai mult... atunci când alege să se ducă la film într-o seară nu vrea decât să se liniştească, să vadă nişte efecte speciale extraordinare, să prindă un oarecare mesaj, care să îl facă să se gândească... dar nu foarte mult!”

Iar reţeta pe care o urmează toate aceste producţii este aceeaşi, una foarte simplă de altfel, explicată de Aylin: „Fiecare blockbuster cred că are o reţetă după care merge, şi omul cred că deja le recunoaşte, dar nu îl mai deranjează. Se aşteaptă să vadă nişte lucruri. .. Te aştepţi să vezi cum el o cucereşte pe ea...Totdeauna există un final clar şi rezolvat ...Nu te lasă cu nelinişti. Când ieşi din sală nu eşti neliniştit. Ai avut o problemă, s-a rezolvat. Şi ai şi mâncat între timp, te duci acasă şi dormi!”

O ediţie plină de culoare şi dinamism, cu multe personaje cunoscute ale industriei, din România şi de pretudindeni, dar şi cu informaţii proaspete din lumea filmului, duminică, ora 16.20, la Digi24.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri