Sari la conținut

Cântăreața Sia a publicat poze nud cu ea, pentru ca paparazzii să nu obțină niciun ban pe ele

Cântăreața Sia Furler a reacționat la intenția unor fotografi de a vinde publicațiilor imagini cu artista nud, la plajă. Pozele au fost făcute fără acordul cântăreței, iar pentru ele paparazzi încercau să obțină bani grei de la tabloide, scrie The Guardian.

Sia Furler

Foto: Guliver/Getty Images

Sia, care este o prezență discretă în showbiz și apare inclusiv în concerte cu chipul acoperit, le-a luat-o înainte fotografilor și a postat chiar ea imaginile pe contul său de Twitter, astfel încât paparazzii să nu mai obțină niciun ban.

„Cineva încearcă să vândă poze cu mine dezbrăcată. Păstrați-vă banii, iată-le aici, gratuit. În fiecare zi e Crăciunul”, a scris artista pe rețeaua de socializare. Watermark-ul care apare pe poze indică faptul că acestea ar fi aparținut agenției FameFlyNet și că aceasta încerca să vândă în jur de 15 poze nud cu Sia.
Deși este una dintre cele mai de succes artiste, a compus melodii pentru Rihanna, Beyonce, Katy Perry sau Adele și a vânzut milioane de albume, Sia Furler a încercat mereu să își protejeze intimitatea. Întrebată de ce nu apare în public fără peruca blondă care îî acoperă chipul, Sia a declarat că în trecut a suferit de anxietate și depresie, așa că a hotărât să se concentreze mai mult asupra muzicii și mai puțin asupra celebrității care vine odată cu succesul

„Dacă oamenii ar ști ce înseamnă să fii faimos, nu și-ar mai dori nimeni să fie faimos”, a scris Sia într-un manifest anti celebritate, publicat de revista Billboard.

Fanii cântăreţei au apreciat gestul artistei, cu mai multe GIF-uri şi mesaje precum: ”Eşti o legendă” şi ”Te iubesc atât de mult!”.

Sia Kate Isobelle Furler (născută pe 18 decembrie 1975, în Australia), cunoscută sub numele de Sia, este cântăreaţă, compozitoare şi producătoare. A lansat şapte albume de studio şi cinci albume live. A fost nominalizată de opt ori la premiile Grammy. În 2016, ea a lansat albumul ”This is Acting” şi a susţinut un concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Pe 17 noiembrie îşi va lansa primul album de Crăciun, ”Everyday is Christmas”.

Pe aceeași temă