Cate Blanchett este deja considerată favorită la Oscar, pentru rolul din „Blue Jasmine”

Data publicării:
Cate Blanchett 3 wiki

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Trailer „Blue Jasmine” (YouTube)

Filmul lui Woody Allen prezintă o variantă a piesei „Un tramvai numit dorință” semnată Tennessee Williams, iar Blanchett joacă rolul unei dive de New York în decădere, pe nume Jasmine.

Criticul Tim Robey de la The Telegraph a vorbește despre „un drum lin către titlul Cea mai bună actriță”. „Ca să o învingă cineva va fi nevoie de o performanță absolut miraculoasă”, a subliniat el.

„Filmul lui Woody Allen merită cinci stele, iar Cate Blanchett un Oscar pentru rolul ei de Blanche DuBois modernă”, subliniază Kate Muir, de la Times.

Filmul urmărește povestea lui Jasmine, „prințesa de Park Avenue”, al cărei soț bogat, Hal (Alec Baldwin) ajunge în închisoare. Trăind vremuri grele, Jasmine se mută cu sora ei, Ginger, care locuiește într-un apartament modest din San Francisco. Deprimată și dependentă de alcool și calmante, Jasmine încearcă să mențină aparențele, dar adevărul iese treptat la suprafață.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri