Sari la conținut
News Alert

Concertul Queen, printre cele mai așteptate evenimente ale anului 2016

Fanii Queen se pregătesc încă de pe acum pentru cel mai aşteptat show al ultimilor ani. Astfel, pe 21 iunie, Piaţa Constituţiei va răsuna pe hiturile legendarei trupe.

De asemenea, și Lara Fabian revine anul acesta în România, pentru două concerte. Artista a ales ţara noastră pentru turneul de promovare a noului album. O revedem pe 20 aprilie la Cluj si pe 22, la Bucureşti.

„Dineu cu proști” la TNB

Mai mult, în noul an, teatrul vă îndeamnă să uitaţi de griji, să vă distraţi şi să râdeţi. Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele se reîntâlnesc pentru un... „Dineu cu Proşti".

Unul dintre cele mai îndrăgite spectacole din repertoriul teatral contemporan se joacă la Teatrul Naţional pe 13 ianuarie. O piesă pe gustul tuturor, întotdeauna actuală şi cu o distribuţie perfectă.

„Batman vs. Superman”

Cu toţii am auzit de Batman şi Superman, dar nimeni nu i-a văzut vreodată luptându-se între ei. Anul acesta însă, vom avea parte de o supriză. „Batman vs. Superman" în cinematografe.

Astfel, Zack Snyder, cunoscut pentru regia filmelor „300”, „Watchmen” și „Man of Steel”, revine în lumea supereroilor cu „Batman vs. Superman: Dawn of Justice”, una dintre cele mai aşteptate producţii ale anului 2016.

Superman va fi interpretat tot de Henry Cavill, în timp ce rolul lui Batman va fi preluat de celebrul Ben Affleck. Filmul promite să fie spectaculos şi va fi lansat în România pe 25 martie.

Citiți și:

Concertele anului 2016: de la Queen la Charles Aznavour

Pe aceeași temă