Digi24 Constanţa. Alexandru Baran, despre "ritualul" care îl ţine în formă pentru jurnalul de la 6.30

Data publicării:
alexandru baran digi24 constanta

La împlinirea primului an de emisie al Digi24 Constanța Alexandru își dorește să crească alături de stația Digi24 de la malul mării și să dobândească și mai multă experiență.

1. Eşti proaspăt la pupitrul stirilor Digi24 Constanţa. Cum te-ai adaptat?

Perioada de adaptare a fost scurtă, de fapt așa trebuie să fie. Ritmul este foarte alert, adaptarea, practic, se face din mers. Încă din primele zile am avut parte de înțelegerea și explicațiile colegilor, așa că regulile casei le-am învățat în foarte scurt timp. Mă simt ca într-o familie, în care m-am integrat imediat.

2. Care a fost cel mai greu moment de până acum?

Și este în continuare, aș putea spune. Eu nu sunt o persoană foarte matinală, însă îmi place foarte mult ceea ce fac. Și, ca de obicei, anumite sacrificii trebuie facute pentru lucrurile care îți plac. Așa că încerc să îmi adaptez cât se poate de rapid stilul de viață noului meu program.

3. Te trezeşti foarte matinal pentru ştirile de dimineaţă. Ai un ritual?

Nu ştiu dacă poate fi numit ritual, însă da, în afară de cafea, nu trebuie să lipsească muzica. E o metoda prin care reușesc să mă trezesc mult mai simplu și să funcționez mai ușor.

4. Urmăreai Digi24 înainte să intri în echipă? Cum ţi se părea?

Un marker de referință în piața mediatică românească. Și, bineînțeles, o provocare pentru mine. M-am bucurat când am aflat că voi face parte dintr-o echipă de profesioniști de televiziune, oameni pentru care contează știrea și nu cancan-ul.

5. Cum te vezi peste un an, la pupitrul ştirilor Digi24 Constanţa?

Un an este o foarte mare perioadă de timp. Mai ales că timpul se percepe altfel din platoul de știri, uneori cele 2 minute ale unei știri pot părea ore întregi. Un lucru e cert, mă văd cu siguranță mai experimentat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri