O femeie din SUA a fost condamnată la închisoare pentru că a furat jurnalul fiicei lui Biden. Încercase să-l vândă echipei lui Trump

Data publicării:
ashley biden
Ashley Biden a păstrat un jurnal și alte obiecte într-o casă în care stătuse în Delray Beach, Florida, în 2020. FOTO: Profimedia Images

O femeie din SUA, care a furat jurnalul fiicei lui Joe Biden și l-a vândut unei organizații, a fost condamnată la o lună de închisoare, transmite BBC.

Aimee Harris va petrece a fost condamnată la o lună de închisoare, dar și la trei luni în arest la domiciliu după ce a luat obiecte personale aparținând lui Ashley Biden, fiica președintelui Joe Biden.

Harris, în vârstă de 41 de ani, a pledat vinovată în 2022. Ea a fost condamnată marți de un tribunal federal din New York.

Femeia a povestit că a primit 20.000 de dolari de la Project Veritas, un grup care efectuează atacuri cu camera ascunsă care vizează instituții de știri, oficiali guvernamentali și politicieni.

Judecătoarea a numit acțiunile lui Harris „josnice și, prin urmare, foarte grave”.

Ashley Biden a păstrat un jurnal și alte obiecte într-o casă în care stătuse în Delray Beach, Florida, în 2020.

Harris s-a mutat în acea casă și a găsit obiectele fiicei lui Biden și, împreună cu un alt bărbat, a încercat să vândă jurnalul echipei de campanie a lui Donald Trump, însă aceasta nu a fost interesată, așa că cei doi au apelat la Project Veritas.

Bărbatul a pledat, de asemenea, vinovat și va fi condamnat la o dată ulterioară.

Project Veritas nu a publicat jurnalele. Ben Wetmore, președintele consiliului de administrație al Project Veritas, a declarat pentru BBC că organizația a predat jurnalul autorităților.

După ce a pledat vinovată, Harris nu s-a prezentat la o serie de audieri de condamnare. Ea și-a cerut scuze instanței, spunând că este preocupată să aibă grijă de cei doi copii ai săi.

Harris și-a cerut, de asemenea, scuze fiicei președintelui în timpul audierii.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri