Experiment Digi24. Ce cadouri de Crăciun pot fi cumpărate cu 200 de lei

Data publicării:
cadou 2

O pisică vorbitoare ar încânta orice copil. Pentru părinţi însă, o astfel de bucurie costă! Pentru pisica vorbitoare trebuie să plătească 160 de lei. Cum copiii sunt primii pe lista moşului, oferta de jucării din magazine este foarte generoasă.

Într-un magazin de jucării, moşului îi este destul de greu să se încadreze într-un plafon de 200 de lei. Jucării sunt multe, frumoase, dar foarte scumpe. O variantă ar fi un set de maşini, pentru băieţi, sau pentru fete un ursuleţ de plus, de 199 de lei.

Codouri găsesc şi cei cu bugete mai mici. Pot alege, de exemplu, căciuli cu cap de bufniţă sau căciuli de spiriduş, lucrate manual. Costă până în 70 de lei. Pentru copiii mai mari - accesorii pentru calculator, în varianta dulce. Costă câteva zeci de lei.

Domnii pot alege şi ei un cadou de ciocolată pentru doamnele lor. Dee exemplu, o pereche de pantofi de ciocolată costă 50 de lei. Însă dacă vor să facă impresie, pentru 200 de lei pot alege bijuterii interesante.

Oferta este chiar şi mai variată pentru cei care au la dispoziţie câteva mii de euro. Aceştia pot opta pentru bijuterii din pietre naturale cu argint, unicate.

Şi cadourile pentru domni sunt la fel de variate. Magazinele au pregătit seturi de cosmetice pentru îngrijirea completă a tenului şi a corpului, cu câteva zeci de lei.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri