„Fiţi atenţi la tunsoarea asta oribilă!” De ce a fost nevoit actorul Tom Hanks să se radă în cap

Data publicării:
Tom Hanks ras în cap pentru un rol din noul film despre Elvis Presley.
Tom Hanks ras în cap. Foto: Captură Youtube/Graham Norton Show

Tom Hanks a prezentat, în cadrul unei emisiuni de divertisment TV, noua sa „tunsoare oribilă” pe care a fost nevoit să şi-o facă pentru noul său rol din viitorul film biografic despre Elvis Presley. Practic, Tom Hanks a trebuit să se radă aproape complet în capinformează CNN.

În cadrul unei intervenţii video în emisiunea Graham Norton Show, Hanks a apărut cu o şapcă pe baseball pe cap. Actorul american de 64 de ani a precizat că se află la filmări în Australia, unde se toarnă o biografie a lui Elvis Presley în care îl interpretează pe „colonelul” Tom Parker, fostul impresar al lui Elvis.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Daţi-mi voie să vă arăt tunsoarea oribilă pe care a trebuit să o fac pentru a-l putea juca pe Colonelul Tom Parker”, a spus Hanks. „Ia fiţi atenţi la chestia asta oribilă... Vedeţi? Ia uitaţi!”, a continuat actorul, în timp ce stătea în aşa fel în faţa camerei încât să nu i se vadă exact tunsoarea.

La un moment dat, Tom Hanks s-a lăsat în jos o secundă, exact cât să reintre în cadru şi să i se vadă chelia.

„Cred că tocmai i-am speriat pe copii, îmi cer scuze”, a continuat Hanks, în uralele şi hohotele de râs ale audienţei.

Editor : Mihnea Lazăr

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri