Sari la conținut

FOTO. Adele a vizitat Grenfell Tower pentru a oferi sprijin victimelor incendiului

Cântăreaţa britanică Adele a făcut o vizită discretă miercuri seară la Grenfell Tower din Londra, pentru a le oferi sprijin victimelor, după ce blocul a fost devastat de un incendiu soldat cu 12 morţi, bilanţ care ar putea creşte, informează nme.com citat de News.ro.

adele- GettyImages-500440316

Foto: Gulliver/Getty Images

În total, 78 de răniţi sunt trataţi la spital, iar 18 dintre aceştia se află în stare critică. Însă, în momentul izbucnirii incendiului s-ar fi aflat mai multe persoane în clădire, care încă nu au fost găsite.

Potrivit unor imagini publicate în reţelele de socializare, Adele a mers la Grenfell Tower, miercuri seară, pentru a sprijini comunitatea locală. Artista ar fi fost însoţită de soţul ei, Simon Konecki.

Adele ar fi mers între oameni şi i-ar fi îmbrăţişat, potrivit unui site administrat de fani ai cântăreţei.

Incendiul de la Grenfell Tower, pe Lancaster West Estate, a fost semnalat în noaptea de marţi spre miercuri, la ora locală 1.16 (3.16, ora României).

Adele, născută pe 5 mai 1988, în Marea Britanie, este interpretă şi compozitoare. În 2008, a lansat primul album de studio, ”19”, care s-a vândut în peste 6 milioane de copii. În 2009, a câştigat două premii Grammy şi a fost supranumită de presa britanică ”Noua Amy Winehouse”.

În 2011, şi-a lansat al doilea album de studio, ”21”, care, datorită unor piese precum ”Rolling in the Deep”, ”Someone Like You” şi ”Set Fire to the Rain”, a avut un succes fenomenal şi s-a vândut în peste 29 milioane de copii pe plan mondial. Acel album i-a adus artistei britanice şase premii Grammy în 2012. În acelaşi an, a înregistrat piesa ”Skyfall”, tema muzicală a filmului onomim din seria ”James Bond”, pentru care a fost premiată cu un Glob de Aur şi un premiu Oscar.

Al treilea album de studio al cântăreţei Adele, ”25”, a debutat pe primul loc în topul Billboard 200, în momentul lansării sale, pe 20 noiembrie 2015. ”Hello”, ”When We Were Young” şi ”All I ask” sunt primele trei single-uri extrase de pe acest album.

La cea de-a 59-a ediţie a galei premiilor Grammy, Adele a câştigat cinci trofee, inclusiv la categoriile ”cel mai bun album al anului”, ”cel mai bun cântec al anului” şi ”înregistrarea anului”.