Gisele Bundchen este noua imagine a parfumului Chanel no. 5

Data publicării:
giselle

 

Top-modelul îi va succeda lui Nicole Kidman în cea mai nouă campanie a brandului şi va apărea într-o nouă reclamă, realizată de regizorul australian Baz Luhrmann.

Potrivit purtătorului de cuvânt al casei Chanel, Gisele Bundchen a fost aleasă pentru a promova celebrul parfum "pentru frumuseţea sa naturală şi feminitatea sa modernă".

Anterior, Brad Pitt a fost imaginea parfumului Chanel No. 5, actorul primind o sumă de aproximativ 7 milioane de dolari pentru a face reclamă brandului. De altfel, actorul american a fost primul bărbat ales să reprezinte imaginea pe plan internaţional a celebrului parfum feminin Chanel No. 5.

Femei celebre, precum Marilyn Monroe, Catherine Deneuve, Nicole Kidman, Lauren Hutton, Estella Warren şi Ali MacGraw, au fost în trecut imaginea parfumului Chanel No. 5.

În august 2013, Gisele Bundchen a fost desemnată, pentru al şaptelea an consecutiv, cel mai bine plătit manechin din lume, potrivit revistei Forbes, modelul brazilian obţinând venituri de 42 de milioane de dolari în perioada iunie 2012 - iunie 2013.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri