Sari la conținut

Harry şi William, mărturii emoționante despre prinţesa Diana

Mărturii emoţionate despre Prinţesa Diana, la aproape 20 de ani de la moartea sa. Într-un documentar de o oră şi jumătate care va fi difuzat mâine, fii săi, William şi Harry vorbesc despre cea mai iubită persoană din viaţa lor şi despre cum au crescut fără să o aibă alături pe cea, supranumită, prinţesa inimilor.

Printul Harry: „Mama noastră era un copil în totalitate. Atunci când cineva îmi spune să dau un exemplu, parcă aud râsul ei... un râs nebun, laolaltă cu o bucurie supremă întipărită pe faţă. Unul dintre sfaturile pe care mi le-a dat a fost acela de a fi cât pot de năstruşnic, atât timp cât nu sunt prins. Era unul dintre cei mai năstruşnici părinţi.”

Prinţul William: „A făcut în aşa fel încât atunci când am venit de la şcoală, acasă erau Cindy Crawford, Christy Turlington şi Naomi Campbell, aşteptau la capătul scărilor. Aveam probabil 12 sau 13 ani şi aveam postere cu ele pe pereţi. M-am înroşit şi nu am ştiut ce să spun, m-am fâstâcit şi cred că m-am şi împiedicat de trepte în timp ce urcam.”

Printul Harry: „Este pentru prima oară când vorbim amândoi despre ea ca despre mama noastră.”

Prinţul William: „Îţi vine sau nu să crezi, suntem amândoi în poza asta. Era însărcinată cu tine atunci.”

Prinţul Harry: „Drăguţ...Până în acest moment, totul a fost prea greu...şi încă e greu...”

Prinţul William: „Mă gândesc la ea aproape în fiecare zi. Împlinirea celor 20 de ani (de la moarte, n.red.) mi se pare o ocazie perfectă să ne amintim toate lucrurile bune legate de ea şi, sperăm noi, să arate o altă faţă a ei, una pe care alţii nu au văzut-o până acum. Atât eu, cât şi Harry ne-am simţit iubiţi şi sunt extrem de recunoscător că dragostea încă există.”

Prinţul Harry: „E vorba de acea dragoste pe care tu, ca fiu, o puteai simţi chiar dacă ea era în cealaltă parte a camerei...”

Pe aceeași temă