Incident la Neversea: Mii de oameni au scandat împotriva PSD după o pană de curent

Data publicării:
neversea grasu xxl
Foto: Facebook Grasu XXL

Un incident a avut loc duminică seară la Festivalul Neversea, desfăşurat pe o plajă din Constanţa, când, în timpul recitalului artistului Grasu XXL, sunetul şi luminile de pe scenă au căzut la scurt timp după ce cântăreţul a înjurat Guvernul României. Cei câteva mii de spectatori au scandat apoi "PSD, ciuma roşie", relatează News.ro.

neversea grasu xxl
Foto: Facebook Grasu XXL

Ulterior, organizatorii au rezolvat problema şi au spus că pana de curent a fost determinată de un generator defect, iar artistul s-a urcat pe scenă şi a afirmat că generaţia tânără va schimba ţara.

Cântăreţul formulase injurii, la un moment dat, în timpul unei piese, la adresa Guvernul României, iar după câteva minute scena a rămas fără curent şi sunet, moment în care spectatorii au scandat "PSD, ciuma roşie". Apoi, cineva a urcat pe scenă şi a spus celor prezenţi : "Sper să fie o problemă de jos şi nu de sus". A urmat o pauză de aproximativ 40 de minute , după care Grasu XXL şi-a continuat showul.

 La finalul recitalului, Grasu XXL a spus celor prezenţi: "Mă uit aşa la voi şi eu văd speranţă. Cred că noi, ăştia tineri, o să schimbăm ţara asta. (…) Nu mă interesează politica, nu m-a interesat niciodată, dar ce ştiu este că energia asta o să salveze România. Trebuie să ştiţi că în lumea asta plină de ură, de igoranţă, până la urmă, doar dragostea învinge”, a spus Grasu XXL. Ulterior, cântărețul a menționat incidentul pe pagina sa de Facebook, părând neconvins de coincidență.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Directorul de marketing al festivalului, Edy Chereji, a declarat că a fost o problemă legată de un generator care s-au defectat, organizatorii convenind cu artistul să-l schimbe şi că acesta a fost motivul pauzei. Chereji a precizat că organizatorii festivalului Neversea nu fac politică.

Festivalul Neversea are loc între 5-8 iulie pe plaja Modern din Constanţa şi se află la a doua ediţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri