INTERVIU. Andreea Marin vrea să aducă un program TV spaniol în România

Data publicării:
29012013 20andreea-46424

Corespondentul Digi24 a întrebat-o pe vedetă dacă se simte relaxată la distanță de țară, de furtuna mediatică în care se află.

Nu mă plâng de ceea ce trăiesc la mine acasă, de aceea îmi și doresc să rămân în România. Sunt un om conștient de meseria pe care o are, îmi asum lucrurile care sunt de asumat, dar, în același timp, chiar dacă sunt o persoană publică, legile sunt valabile și pentru mine, iar legea spune că există o intimitate care trebuie să îmi fie respectată.

Te simți liberă în exteriorul țării?

Mă simt liberă și la mine acasă. Cred că sunt niște amatori cu pretenții de paparazzi, numai că ei nu știu că un paparazzo înseamnă cel nevăzut. În momentul în care lucrurile înseamnă să te urci pe mașina în care mă aflu, cu copilul meu - pentru că asta m-a deranjat mai tare recent, că am avut lângă mine copilul speriat de faptul că niște nebuni băteau cu pumnii în mașină pentru a obține o fotografie. Meseria mea nu trebuie să implice asemenea riscuri, nu trebuie să îmi asum faptul că legile țării mele nu mai sunt respectate.

România este încă o țară în care femeia are în continuare de suferit, la modul general. Cum crezi că se poate lupta în această direcție?

Prin a nu suporta ceea ce consideri că nu e just pentru tine. Cu argumente, firește. Acesta este motivul pentru care eu am construit un program național, care, între timp, a depășit granițele țării, se numește Școala mamelor. Este un program al Fundației „Prețuiește viața”. La început ne-au contactat pentru nevoia de informație corectă și de sprijin gratuit. Cred că prin astfel de inițiative private, la început, și prin multă străduință, putem să le deschidem mintea.

Venirea în Spania se leagă de posibile proiecte în viitor?

Un format foarte bun, din descriere, m-a determinat să vin aici, pentru a-l vedea live, așa că mâine seară voi fi în acel program TV ca invitată a unor producători de aici. Se pare că un producător m-a plăcut foarte mult pe vremea când lucram cu domnul Lazarov și făceam incursiuni destul de dese la Madrid, m-a reținut, apoi m-a căutat, după atâția ani. E un an bun, a început din ianuarie cu patru mari proiecte, sper doar să reușesc să mă împart eficient. Pun în capul listei preocuparea pentru fetița mea, așa că, oricât de provocatoare ar fi o experiență pentru mine, nu e nimic mai important. Ea e cea mai mare realizare a mea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri