Microbuze turistice fără turiști

Data publicării:
micro-1

Prima cursă a microbuzului electric a început la ora 10:00. Însă nici urmă de turişti sau timişoreni interesaţi de călătorie.

Maşinuţa care poate transporta 12 turiști a străbătut centrul oraşului fără niciun pasager. O călătorie cu aceste vehicule electrice durează aproximativ o oră. Turiştii care vor să vadă centrul urbei trebuie să plătească zece lei.

Lipsa de informare, dar şi preţul destul de mare par să fie cauzele pentru care microbuzul a rămas gol. Cele două microbuze electrice au costat 30.000 de euro şi pot transporta până la 12 turişti.

Probabil că nu s-a făcut suficientă promovare. Este pentru prima dată când au fost scoase şi, ca la orice început, apar dificultăţi. Sunt convins că în continuare vor avea mare succes. Sigur, nu neapărat în perioada care urmează, pentru că nu ştim cum va fi vremea”, Nicolae Robu primarul Timişoarei.

Microbuzele pentru turişti au fost cumpărate anul trecut, însă nu au putut fi omologate pentru că legislaţia românească nu recunoaşte vehicule care au viteza maximă de 20 de kilometri la oră. Ele au fost modificate ca să poată ajunge la viteza de 50 de kilometri la oră.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri