O româncă, lăudată pentru rolul în care a jucat-o pe soția lui Niki Lauda în filmul Rush

Data publicării:
alexandra maria lara daniel bruhl

Filmul Rush pune faţă în faţă doi piloți de Formula 1, într-o competitie periculoasă. Acţiunea are loc într-o perioadă în care calitatea pistelor era mult sub tehnologia maşinilor.

Actorul Chris Hemsworth îl interpretează pe James Hunt, personaj care priveşte fiecare cursă ca pe o încercare de a înşela moartea. Provocarea pentru marele Thor a fost să slăbească 14 kilograme înainte de filmări, pentru a încăpea într-o maşină de curse.

Au fost câteva contradicţii acolo, care fac din personaj unul interesant de jucat”, a spus actorul Chris Hemsworth.

Concentrarea filmului e pe cel acel sezon dramatic din '76 cu accidentul lui Niki Lauda şi rivalitatea dintre el şi James Hunt”, a adăugat actorul Daniel Bruhl.

Pe 1 august 1976, Ferrari-ul lui Lauda a fost implicat intr-un accident în timpul unei curse, în care pilotul a fost înghițit de flăcari. Atunci, i-au ars faţa şi plămânii. La şase săptamani după tragedie, pilotul a refuzat să se lase învins și s-a urcat înapoi la volan.

E un moment eroic în film. Mi-a plăcut să filmez această scenă, pentru că eram purtat pe umeri şi m-am simţit ca un rege”, a mai spus Daniel Bruhl.

Ce e fascinant, e momentul în care el are acel accident oribil. Am tras nişte scene la spital, după accident. Ce mi se pare incredibil este că ea l-a susţinut, ea îi spunea să meargă mai departe”, a povestit Alexandra Maria Lara.

Producția s-a dovedit a fi o provocare pentru cei doi actori, care au fost nevoiți să urce la volanul mașinilor cunoscute ca „bestii ale vitezei”, mașini care ating şi 350 de kilometri pe oră. Echipa de filmare a folosit, însă, maşini de Formula 3, făcute să semene cu echivalentele lor de elită.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri