Păcăleli celebre de 1 aprilie

Data publicării:
vlcsnap-2013-04-02-12h31m42s69

Seria glumelor a fost deschisă de YouTube, care a postat un clip prin care îşi anunţa închiderea, dar şi alegerea unui juriu care va desemna, peste 10 ani, cel mai bun videoclip publicat de la lansarea acestei platforme.

„De la miezul acestei nopţi, youtube.com nu va mai accepta încărcări. După opt ani fantastici, a sosit timpul să trecem în revistă tot ce s-a încărcat pe site-ul noastru şi să începem procesul de desemnare a unui câştigător”, spunea Tim Liston, director YouTube.

Rețeaua de socializare Twitter nu s-a lăsat mai prejos. A precizat că de acum înainte va taxa toate vocalele, cu cinci dolari pe lună. Cei ce nu vor să plătească pentru mesaje, ar avea la dispoziție un site special.

La rândul lor, cei de la Nokia au lansat o ofertă mai discretă: un cuptor cu microunde cu ecran de telefon inteligent. Gadgetul ar putea fotografia mâncarea gătită şi distribui imaginile pe rețelele de socializare.

Ca în fiecare an, şi seriosul post de televiziune BBC a pregătit o farsă: aparent era o știre despre problemele de personal ale unui circ din Germania. Toți cei trei sute de artiști ai circului au murit de frig în ultimele zile, iar conducerea caută înlocuitori. Și nu era vorba de lei sau tigri, ci de purici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri