Parcurile de distracţii - de la trasee prin pădure, la senzaţiile tari „de oraş”

Data publicării:
vlcsnap-2013-04-21-13h03m02s145-1

Aproape trei hectare de pădure sunt de cutreierat în parcul de distracţie de la Braşov. Sunt zece trasee, unul mai dificil ca altul.

Avem 186 de jocuri, clienţii se pot distra dacă se caţără printre copaci, sunt diferite jocuri, pe scări verticale, pe tiroliene, simt aerul curat şi, mai mult, îi lăsăm pe ei să ne spună la întoarcere cum s-au distrat şi cât de mult le-a plăcut”, spune Liliana Nimat, director economic al parcului de distracţii.

Înainte de a parcurge traseele, fiecare persoană trebuie să primească un echipament special şi să participe la un scurt instructaj.

Fiecare temerar are la dispoziţie trei ore pentru a testa oricare dintre traseele parcului.

Parcul de distracţie de la Braşov este deschis în fiecare zi de la ora 10.00 până 19.30, iar un bilet costă 30 de lei pentru un copil şi 40 de lei pentru un adult.

Nici Capitala nu se lasă mai prejos când vine vorba de distracţie în aer liber. În sectorul 6 din Bucureşti a fost amenajat Terra Park. Curajoşii pot încerca Turnul Willis.

„Parcul oferă atracţii pentru toate vârstele. În zona de interior găsiţi atracţii pentru copii cu vârsta între 3 şi 11 ani, iar exteriorul oferă atracţii pentru adulţi, atracţii extreme, atracţii pentru familie, dar şi atracţii pentru cei mici”, afirmă Elena Pârjol, directorul de marketing al parcului de distracţii.

Parcul este deschis deocamdată doar sâmbăta şi duminica. Intrarea se face pe baza unui card de acces cu puncte, care costă între 50 şi 100 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri