Premieră naţională la Digi24. Două ore de transmisiune în direct de pe o navă în mișcare

Data publicării:
sanda nava galati

Timp de două ore, studioul mobil Digi24 a parcurs câțiva kilometri pe Dunăre, oferind imagini spectaculoase telespectatorilor.

Primarii celor două orașe de la Dunăre, Galați și Brăila, au vorbit despre soluțiile identificate pentru atragerea investitorilor străini și crearea de noi locuri de muncă, dar și despre greutățile întâmpinate în tentativa de a identifica soluții comune de dezvoltare a celor două orașe.

În spatele nostru sunt nişte structuri adminsitrative, sunt nişte structuri politice, nu vrem, ne place, nu ne place, îşi spun cuvântul, din nefericire pentru cele două comunităţi care împreună ar fi al doilea pol de dezvoltare de la noi din ţară", a spus Marius Stan, primarul Galațiului.

„Suntem orașe complementare”, confirmă Aurel Simionescu, primarul Brăilei.

Nu au fost uitate nici rezultatele spectaculoase ale tinerilor din Galați la olimpiade naționale și internaționale. Calitatea învățământului se reflectă și în rezultatele obținute de absolvenții universitații de aici.

Nicolae Bacalbaşa - preşedinte CJ Galaţi: „Sunt 11 facultaţi de medicină în România, or absolvenţii noştrii cu medii la admiterea la rezidenţiat, deci intrarea în specialitate, care e cel mai dur examen din viaţa unui medic, sunt peste media pe ţară" .

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri