Reduceri la final de sezon. Preţurile la cazare şi la transportul pe cablu au scăzut cu 20%

Data publicării:
0403 20reduceri 20munte-52683

E iarnă autentică la munte! Chiar dacă soarele străluceşte puternic, zăpada pe pârtii măsoară peste 60 de centimetri şi este perfectă pentru schiat.În plus, ninge cu reduceri. De la promoţiile la cazare, până la cele pentru închirierea echipamentelor de schi, peste tot veţi avea parte de surprize plăcute.

Patru nopţi la un hotel din Poiana Braşov costă 234 de euro de persoană, cazare cu demipensiune, plus o noapte gratis. În plus, turistul beneficiază de acces gratuit la saună, piscină, sală de fitness, jacuzzi.

Primăvara vine cu oferte şi pentru cei care vor să înveţe să schieze.

"Dacă până acum o oră de schi era 80 de lei, acum merge către 50-60 de lei. Echipamentele se reduc tot aşa, cu 20%, şi sunt pachete. Cu cat mai multe zile, cu aât reducerea e mai mare", explică Emil Fărcășan, monitor de schi.

De vreme bună și de promoţii au parte şi cei care urcă pe pârtiile de pe Muntele Mic, din Caraş Severin. Preţul pentru o cameră dublă va scădea începând de astăzi de la 130 de lei la 100 de lei. Însă reduceri vor fi nu numai la cazare.

„Cei care îşi achiziţionează schi-pass pe o zi vor beneficia de nocturnă gratuită, iar din mijlocul lui martie vom avea o promoţie de genul doi schiori plătesc, al treilea e gratis”, spune Horaţiu Buna, administratorul unei pârtii de schi.

Cum temperatura a urcat în aceste zile până la 5-6 grade Celsius, mulţi turişti şi-au dat jos hainele groase şi s-au bucurat de razele soarelui. Alţii s-au speriat că sezonul este aproape de final.

Vremea se anunţă frumoasă şi în următoarea perioadă, astfel că hotelierii se aşteaptă să aibă camerele pline în fiecare weekend din luna martie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri