Restaurante inedite: chelneri înlocuiți cu trenuri de jucărie sau meniuri aduse în geamantan

Data publicării:
tren

Un restaurant neobişnuit este cel în care ospătarii nu vin să vă ia comanda şi nici să v-o aducă la masă. Întreaga servire este asigurată de trenuleţe electrice care se deplasează printre mese şI se opresc la fiecare client.

Pe fiecare masă sunt trei bileţele pe care este meniul de mâncare, răcoritoare şi băuturi. Clientul bifează comanda, apoi pune bileţelul pe un tren, trimite comanda şi în câteva minute la masa lui soseşte un tren cu un vagon încărcat cu comanda dorită.

Trenurile de jucărie parcurg un traseu care trece prin munţi şi pe la mare, pe lângă ferme de animale şi oraşe în miniatură.

„Este foarte frumos, este superb, mai ales pentru copii e ceva atractiv”, spune unul dintre clienți.

Un alt restaurant din capitală îi trimite pe clienţi în atmosfera unei vacanţe. Meniul este adus într-un geamantan, pe pereţi sunt baloane zburătoare, fotografii şi felicitări din destinaţii îndepărate. Curtea exterioară este plină de plante exotice, felinare şi hamace.

Pe litoral, turiştii pot alege să ia cina în aer, la propriu. Restaurantul este de fapt o platformă suspendată la o înălţime de 50 de metri. Masa şi scaunele, sunt special construite, pentru a servi 22 persoane.

Localurile inedite de la noi sunt inspirate de cele din străinătate, unde ideile sunt chiar mai curajoase.

În Taiwan un restaurant serveşte mâncarea în castroane sub forma de WC, iar mobilierul este specific unei toalete.

Iar în Maldive un hotelier şi-a construit un restaurant subacvatic. Acesta oferă posibilitatea oaspeţilor să se bucure de frumuseţea peisajului maritim în timp ce se înfruptă din bunătăţile servite.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri