Solistul trupei Red Hot Chili Peppers a fost spitalizat de urgență

Data publicării:
291429 10150286639078919 2474215 o

Foto: Facebook

Basistul trupei, Flea, a făcut acest anunț despre colegul său în vârstă de 53 de ani în fața celor care veniseră la concert.

"Anthony este în drum spre spital, în acest moment și nu putem ține concertul seara asta. Ne pare foarte rău. Suntem foarte triști. Vă iubim mult și trăim pentru rock... Dar din păcate s-a întâmplat o chestiune medicală și trebuie tratată", a spus el, citat de Agerpres.

Legendara trupă a anunțat recent lansarea celui de al 11-lea album de studio, 'The Getaway', care va apărea pe piață la 17 iunie, din care a făcut public un prim extras, piesa 'Dark Necessities'.

'The Getaway', produs de Danger Mouse și mixat de Nigel Godrich, poate fi deja rezervat pe iTunes, iar cei care au făcut deja acest lucru pot descărca imediat 'Dark Necessities'.

Albumul constituie o revenire a trupei americane după o pauză de cinci ani de la publicarea precedentului lor album, 'I'm With You', care a urcat în 2011 pe primul loc în topurile din 18 țări.

Trupa, care are prevăzut un turneu pentru vara aceasta, nu a dat alte detalii privind starea de sănătate a solistului, dar nu a anunțat nici suspendarea vreunui concert dintre cele deja programate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri