Sari la conținut

STAREA NAȚIEI. Putin e român de-al nostru!

Emisiunea „Starea Nației” ironizează informațiile neverificate vehiculate în presa din România potrivit cărora președintele rus, Vladimir Putin, ar avea origini românești. Astfel, stră-străbunicul său ar fi fost român din Basarabia, ar fi servit în garda lui Dimitrie Cantemir și s-ar fi numit...Putină!

Dragoș Pătraru:

Gata, opriți-vă din tot ce faceți, că se schimbă treaba. Se schimbă radical.

Cică Putin e român. Hai, că v-am blocat cu mascota, nu? Luați de aici:

„Un alt zvon care circulă despre Putin este că originile sale sunt, de fapt, româneşti. Astfel, stră-străbunicul lui Vladimir Putin ar fi fost român din Basarabia şi s-ar fi numit Vladimir Putină.

Vladimir Putină ar fi fost unul dintre cei 400 de soldaţi din garda personală a lui Dimitrie Cantemir, cu care acesta s-ar fi retras în Rusia după o bătălie pierdută” (sursa: realitatea.net)

Vă zic eu, era dac. Ce destin frumos pe noi: americanii au baze aici, Putin e român… Nu mai zic de Prințul Charles, care e tot de-al nostru, stă la țară, nici nu-l primim la oraș.

Acum, o să vedeți că Putin vine de sărbători în România, la rude, mdaaa. Umple 400 de tancuri cu niște cadouri și pleacă la drum. Nu cred eu că, la banii lui, o să se prezinte cu mâna în fund...

Sau aruncă niște cadouri din avioane, ceva face el, că e român de-al nostru.

Să vedeți la vară, în concediu, vă daţi seama că vine aici, la Mamaia. Va fi super, se împrieteneşte cu Mazăre, se dau cu parapanta, vânează pescăruși, turiști, ce vor ei… Auziți, domnu' Mazăre, să nu vă îmbrăcați totuși în costumul ăla de nazist, să nu se supere naibii Vladimir, na!

Aaa, Putin, Putină al nostru, a și clarificat într-un interviu cum stă treaba. Am trimis un reporter să-l întrebe. Ia, fiți atenți: